Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények

 

Úgy gondoltam, hogy az évad megér egy összegzést, illetve esélylatolgatást az évad utolsó részéről! :)

Nos.....az évad eleje úgymond kicsit uncsi volt, hogy igazából semmi sem történt, de, ahogy telt az idő és sorban jöttek a részek, egyre jobban volt értelme az egésznek. Az eddigi legjobb rész az évadból az előző volt (21. rész), hiába volt egy másik kedvencem, természetesen a Delenás utazás, de az alőbbi jobban megfogott! Tetszett, ahogy jöttek sorban az események és nem kellett, egy-egy részletnél aludnom.

Az évad közepe felé, ahogy Damon védte Elenát és egyre jobban közelebb kerültek egymáshoz az reményre adott okot, hogy a jövőben együtt legyenek, de igazából még mindig nem tudom eldönteni, hogy mi is lesz valójában. Én tényleg annak örülnék a legjobban, ha Damon és Elena végre együtt lennének. Már csak azért is, mert nem láttuk még őket komolyabban együtt. Stefannal már voltak párban és meg kell mondjam az számomra kicsit unalmas volt. Amit Rose mondott, azzal teljesen egyet értek, ha Elena nem lenne, Damon még mindig öldökölne és senki és semmi nem érdekelné. Elena is teljesen más, ha Damonnel van és úgy gondolom, hogy az idősebbik Salvatore sokkal jobban meg tudja védeni a lányt. Csak egy baj van, hogy ugye van az a csókos kép vele és Steffel és ugye mondták, hogy az egyik csók az számottevő lesz Elenának, remélem, hogy lesz még egy Damonnel és az lesz az és nem ez.

Ami az ősöket illeti, velük teljesen elégedett voltam. Az egyik kedvencem természetesen Klaus, a másik, pedig Rebekah. Clairet még a H2O-ban ismertem meg, ott talán még nem volt ennyire tapasztalt, de mit ne mondjak soha nem gondoltam volna, hogy eddig eljut. A többi ősivel és elégedett vagyok, a szereplők kiválasztása tökéletes volt. Elijah szerepe is nagyon megfogott és majd kiderül, miért kell Elenának megbíznia benne. 

Ami, pedig a halottat illeti, vagyis még nem halt meg, nem tudom ki az, de vannak esélyes jelöltek. ott van az új főgonosz Rick, akár még Jeremy is benne van a pakliban, bár szerintem az már durva lenne, hogy Elenának tényleg nem lenne senkije. Meg kell mondjam, hogy szertem ezt a Ricket, de maradtam volna a réginél! :P

Nem tudom mi lesz azzal az utolsó 30 másodperccel az évad végén. Több esély is van, de azok csak az én véleményeim. Akár Elena vámpír is lehetne, végülis Ricket csak úgy veszíthetjük el. Akár lehet tényleg, hogy Jeremy meghal, hiszen Elenának az nagy változás lenne. De tényleg nem tudom. Bár szívem mélyén még várnék holnapig sőt, még későbbig is, hogy megnézzem a részt, mert félek, hogy nem tudom "túlélni", hogy szeptember legyen! :P Mert, ha olyan történek az biztos, hogy elleszek vele, legalább egy hónapig!! :)

Na ennyit az én véleményemről. Várom a hozzászólásokat az enyémről, illetve várom azokat, akiknek van sejtésük az évadzáróval kapcsolatban. :)

by: Réka

 
 

 

Profilkép



Utolsó kép


Elérhetőség

Levelezőlista



Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 7
Összes: 239360
Hónap: 9491
Nap: 358